Despre noi

O mana de oameni,
Dornici de a face o fapta buna, de a fi remarcati, de a inveta lucruri noi si de a impartit poze, imagini, impresii si sentimente despre Romania, tara in care ne-am nascut si in care traim. Aici dorim sa punem acele poze care vor ramane frumoase indiferent de vechime si de varsta ochiului care le vede.

Ne propunem sa promovam acest site din datorita faptului ca stim ca Romania este o tara superba care nu si-a atins adevaratul potential si pentru ca dorim sa facem o fapta "Pro Bono" pentru locul de unde venim.

Echipa noastra

Valentin - Builder .

Nascut in Craiova, dar mutat in Bucuresti din 2009. Make it Happen, Make yourself Happy - un motto personal si foarte adevarat. Trebuie sa facem ceva si pentru tara, urmasi si restul lumii, pentru a deveni un loc mai bun.

Izzy - co fondatoare,
Imaginatie, inspiratie dar mai presus ca toate o vorba buna si optimism. O persoana poate deveni mai buna daca i se explica prin faptele pozitive decat prin critici la greseli.

Daniel Barbu - Helper.
AKA Ingineru', a ajutat cu un hosting gratuit, cate o vorba buna si o incurajare.

Lucian Chiru - fotograf
Cu tragere de inima, buni fotografi dispusi la accidente cauzate de prea multa "pasiune", dar bandajate cu dragoste. Asa ca orice voluntar care are ceva bun de zis sau de aratat in imagini despre Romania, este binevenit aici, precum prietenul nostru din imagine.

 

Angajari

Angajam :
1. IT-sti care au cunostinte HTML, CSS, PHP, MySql sau alte domenii de programare.


Plan - dorim sa deschidem o companie de IT dar avem nevoie de putina sustinere pentru inceput.

Internship - Acceptam interni sa invete de la noi, sa ne ajuta si sa ne dezvoltam impreuna. Avem acces la piata IT, avem de munca si vor urma si banii.

Contact